Příští zápas

FC CHEB vs SK Kraslice

Datum a čas konání: 19.4.2024 18:00
Místo: FC CHEB, Boženy Němcové 1947/22

Tabulka

1. FK Baník Sokolov "B" 17 88:8 51
2. FC Franiškovy Lázně 17 72:20 44
3. FK Nejdek 17 64:28 35
4. Sokol Žlutice 17 39:30 28
5. FK Skalná 17 37:32 27
6. Baník Pila 17 41:44 24
7. FK Olympie Březová "B" 17 39:38 21
8. FK Loket 17 29:35 20
9. FK Hvězda Cheb 17 41:52 20
10. SK Kraslice 17 25:53 17
11. Baník Svatava 17 24:61 16
12. FC CHEB 17 34:51 15
13. D.Rychnov 17 26:50 15
14. J.Aš/Hazlov 17 25:82 8

Kompletní tabulka

Zbytečná prohra mužů

Zbytečná prohra mužů

VINTÍŘOV - FC CHEB 4:1

V sobotu 16.10.2021 nás hostil od 15:30 hodin druhý tým tabulky, mužstvo Vintířova.

 

Do zápasu jsme vstoupili výborně. Hned ve 4.min rychle vhazoval u střídaček P.Sedlák, po pravé straně poslal V.Šimana, který prudce přihrál před branku na V.Altmana. Jeho zakončení z první do brankáře se odrazilo na zadní tyč k volnému I.Kutlákovi, který z první přestřelil otevřenou pravou stranu domácí branky.

Po dlouhém vhazování domácích na naší levé straně se míč odrazil na levý roh šestnáctky, kde domácí hráč č. 5 O.Galajda poslal přihrávku placírkou po zemi na přední tyč. Brankář J.Lacina nepochopitelně místo chycení míče do ruky, chtěl odehrát nohou, přes kterou míč přeskočil a v 5.min skončil v naší brance (1:0).

Šanci na vyrovnání jsme měli po výkopu brankáře J.Laciny. Do souboje šel J.Dvořák, míč propadl na V.Altmana, který našel na středu hřiště volného V.Šimana, ten mohl zakončit placírkou k jedné nebo druhé tyči, ale zvolil ve 12.min pouze prudkou střelu rovnou do domácího brankáře. Další šanci měl ve 23.min I.Kutlák, ale sám v šestnáctce místo přihrávky před branku na volného V.Šimana, zvolil ze strany oblouček přes brankáře, který se dokázal natáhnout a zlikvidovat naší příležitost.

 Místo udržení míče u levého rohového praporku domácích, šli do kliček zbytečně jak J.Dvořák, tak V.Šiman. Stačilo uhrát aut nebo roh. Po ztrátě míče nezareagovali a nechali domácí vyvést míč na střed hřiště kolem našich obou středních záložníků. Následovala přihrávka na naší polovinu. Domácí prošli po pravé straně a následovala přihrávka před naši šestnáctku, kam si naběhl nikým neobsazený záložník č.7 R.Prokop. Náš střední záložník P.Sedlák byl v chůzi ještě na polovině hřiště a vracející se druhý střední záložník M.Podlipský ve snaze zasáhnout míč, jej pouze posunul do vápna kolem stopera J.Vondráška. Rozběhnutý R.Prokop sám před brankou ve 24.min pohodlně zvýšil na 2:0.

M.Podlipský si při předcházejícím zákroku navíc natáhl stehenní sval a proto jej ve 27.min vystřídal K.Sultani. Ve 36.min nedostoupil na levé straně J.Zeman protihráče, ten odcentroval před branku, kam si nejlépe naběhl domácí záložník a z první prudce zakončil. Střelu reflexivně vyrazil brankář J.Lacina.

Do hry jsme se mohli vrátit ve 39.min, když po vhozeném autu do šestnáctky přišlápl domácí kapitán č.16 T.Váša kotník našeho kapitána V.Altmana, ale rozhodčí nezapískal. Po několika odrazech se dostlal míč za šestnáctku k P.sedlákovi a ten jen slabě nastřelil pouze bránícího hráče. Odražený míč získal V.Šiman a byl na pravém rohu vápna faulován. Přímý kop P.Sedláka těsně minul pravý vingl domácí branky.

Ve 45.min byl na půlce faulovaný M.Skřivánek. Všichni hráči, kromě třech obránců běželi do šestnáctky soupeře v očekávání dlouhé rozehrávky a případného snížení na 2:1. To se bohužel nestalo. K rozehrávce se postavil faulovaný M.Skřivánek. Po důrazném domáhání se P.Sedláka o míč, mu nesmyslně na 2 m´ přihrál. P.Sedlák míč, čelem k naší brance, nepokryl a ztratil. Z okamžitého protiútoku jsme dostali branku do šatny (3:0).

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili s větší intenzitou, což se projevilo hned v 46.min, kdy se před brankáře dostal I.Kutlák, ale na poslední chvíli mu střelu srazil skluzem vracející se obránce. Brankovou akci zahájil v 50.min P.Sedlák, když vyhrál souboj na levé lajně, poslal míč kolmo na I.Kutláka, který se uvolnil kličkou do středu a přihrál V.Altmanovi. Po jeho sklepnutí na střed mezi obránce snížil V.Šiman střelou po zemi k tyči na 3:1.

V 55.min na pravé straně důrazně dostupoval J.Dvořák domácího hráče č.15 Z.Šimka, ten to neunesl, ohnal se pravým loktem a trefil J.Dvořáka do obličeje. Po té co obdržel pouze žlutou kartu, dostal J.Dvořák za protesty také kartu žlutou. Tím se nastartoval sled dalších, doufám, že pouze mylných rozhodnutí, rozhodčích.

V 57.min dobře napadal rozehrávku stoperů V.Šiman, odražený míč se dostal k V.Altmanovi, ten si jej navedl mezi obránce a z hranice šestnáctky zakončil na zadní tyč. Domácí brankář soupeře výborným zákrokem podržel.

Další příležitost jsme měli v 65.min, když se míč dostal na pravé straně k P.Sedlákovi, jeho centr našel mezi stopery V.Altmana, ten si zpracoval na prsa a připravený míč chtěl zakončit pravou do odkryté branky. Bohužel mu do střely sáhl se snahou o zakončení také J.Dvořák a poslal míč po zemi mimo levou tyč branky.

Dobře rozběhl další akci v 69.min P.Sedlák, když po zisku prošel středem hřiště, ale místo toho, aby kolmou přihrávkou hledal za třemi obránci rozběhnutého I.Kutláka a V.Šimana, zvolil přihrávku doprava na V.Altman, domácí se stačili vrátit za míč a V.Altman pak pokračoval v útoku po lajně již proti osmi hráčům soupeře. Takto zpomalený postupný útok již neměl šanci na úspěch.

V 70.min šel P.Sedlák do výkopu brankáře J.Laciny. Po souboji naši tři hráči nereagovali na odražený míč. Ze stoje se pak snažili zachytit protiútok středem hřiště, ale neměli potřebnou rychlost. Soupeř prošel až mezi obránce, ale jeho zakončení z velkého vápna reflexivně vyrazil vybíhající J.Lacina. Následoval dlouhý domácí aut, na který naskočil stoper J.Vondrášek, hlavou poslal míč doleva na V.Altmana, ten po kličce dlouhou přihrávkou po lajně poslal I.Kutláka do další brankové příležitosti. Ten však zvolil zakončení na zadní tyč a těsně ji minul. Přitom mohl přihrát za obránce před branku na volného V.šimana, který by zakončoval do prázdné branky.

V 73.min vhazovali domácí dlouhý aut do našeho vápna. Míč získal K.Sultani, středem jej vyvezl a přihrál doprava na V.Šimana. Ten viděl v náběhu za obranu rychlého I.Kutláka, přihrál mu za obránce a I.Kutlákovi chyběl krok k tomu, aby šel sám na domácího brankáře.

V 76.min křižoval útočníka stoper J.Vondrášek, získal míč, uvolnil se zpětnou kličkou a přihrál nepřesně brankáři J.Lacinovi. Následoval domácí roh a nakonec pohotový zákrok brankáře J.Laciny na brankové čáře, když domácí zakončovali z hranice penalty.

V 80.min ukončil naši snahu o vyrovnání otočeným faulem pomezní rozhodčí. Naši hráči se domáhali faulu na nakopnutého J.Zemana, soupeř na nic nečekal, rychle na levé straně rozehrál a prošel přes otevřenou stranu. Následovala přihrávka na zadní tyč a zakončení z první, které stanovilo konečný stav utkání (4:1).

Domácí mohli zvýšit po nedorozumění J.Vondráška s J.Zemanem, který přihrál špatně směrem k naší brance, ale naštěstí trefili pouze dobře postaveného brankáře J.Lacinu.

Hlavičku z malého vápna po rohovém kopu vyrazil náš brankář reflexivně nad břevno. Další oplácení loktem zažil v 89.min K.Sultani, jehož důrazné napadání neunesl domácí hráč č.5 J.Štipský, oplácel a způsobil našemu hráči krvavé zranění v obličeji. Tento faul nebyl oceněn ani žlutou kartou i když byl silně signalizován pomezním rozhodčím.               

 

            Zápas jsme si prohráli v prvním poločasu, kdy jsme lajdácky bránili vytipované hráče, kteří tvoří hru Vintířova. Hráči ve středu pole si hráli po svém a s kolektivním a zodpovědným týmovým výkonem to nemělo nic společného. Navíc jsme neproměnili obrovské množství brankových příležitostí. Bylo to ovšem způsobené i tím, že domácí zodpovědně bránili v mnoha hráčích jako tým, zhušťovali prostor ve vápně před vlastním brankářem. Dobře vystupovali proti našim útočícím hráčům, blokovali střely a nechtěli nám nenechat kousek volného prostoru.  

 

Trenér :   Václav Altman

Asistent :  Petr Plzák

Diskuze

Události

Žádné nadcházející události.

Poslední zápas

Baník Svatava
FC CHEB
1:3
Podrobnosti

Nejbližší narozeniny

16.04.2024 Lukáš ŠTERCL (14)
17.04.2024 Ondřej PECHA (15)
17.04.2024 Kryštof Jiří KULÍŠEK (10)
20.04.2024 Petr VOŘÍŠEK (11)
20.04.2024 Miroslav ZAGORA (9)
Národní sportovní agentura Město Cheb Karlovarský kraj Eurovia HECKL s.r.o. Fortuna

Počet návštěv: 74004
Posledních 30 dnů: 612 | Posledních 7 dnů: 135 | Poslední den: 17

© 2024 FC Cheb | Všechna práva vyhrazena | fccheb@centrum.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne